◎ Aiseā e ʻai ai keke masina i le Mid-Autumn Festival?

Aisea e 'ai ai keke masina ile Mid-Autumn Festival?

I le Mid-Autumn Fest, e 'ai e tagata keke masina, o keke e masani ona faʻatumu i le paʻu suamalie e faamanatu ai le masina.O nisi taimi e te maua ai se keke masina o lo'o iai se fuamoa i totonu e fa'atusa ai le masina.Afai e te maua le fuamoa fuamoa, e manatu o se laki!

 

O le a le amataga o le Mid-Autumn Festival?

O le Mid-Autumn Festival o le tausamiga lona lua lea i Saina pe a uma le Tausaga Fou a Saina.O le masina i lena aso ua ta'ua o le lapotopoto ma le susulu o le tausaga.I le aganuu a Saina, o le masina lapotopoto e faatusa i le uiga o le toe faatasia.E masani ona latou faamanatu faatasi ma tagata o o latou aiga, faamemelo faatasi i le masina, aai faatasi i le afiafi o le faatasiga, ma e oo lava i le tufaina o keke masina e faamanatu ai le masina atoa.

 

O afea le Tausamiga Mid-Autumn?

O le aso sefululima o le masina lona valu i le kalena o le masina o Saina o le Chinese Mid-Autumn Festival.O le a faia se aso malolo i le atunuu tele o Saina i lea aso.Afai e tu'u fa'atasi ma le fa'ai'uga o le vaiaso, e tolu aso malolo.O le Mid-Autumn Festival i le 2022 e tupu i le Aso Toʻonaʻi, Setema 10th.O le tele o kamupani Saina o le a filifili e tolu aso malolo mai ia Setema 10th seia oo ia Setema 12th.O le aso 13 Setema o le a toe foi mai ai le kamupani e faigaluega.

 

I le avea ai o se tagata fai pisinisi i uta, matouE iai aso malolo a le Kamupani a le Yueqing Dahe Electric Button Company i lenei tausaga: 9.10-9.12 (tolu aso atoa)

I lenei vaitau, pe a manaʻo tagata faʻatau e faʻatauki ki, moli fa'ailoga uamea, kiki lolomi maualuga i le taimi nei, kiki laiti, buzzers ma isi oloa, fa'amolemole fa'afeso'ota'i la matou pusameli aloa'ia mo fa'atalanoaga.Matou te tali atu ia te oe i totonu ole 24 itula talu ona maua le imeli, faafetai mo lau felagolagomai.

 

O a gaioiga o loʻo i ai i le Mid-Autumn Festival?

1. Ai keke masina:I le avea ai o se taumafataga o le Mid-Autumn Festival, o le mea moni, o lona i ai e taua tele. O se tasi lea o gaioiga sili ona lauiloa.O keke masina e masani lava ona i ai kuki ma faʻatumu eseese, e pei o fuamoa fuamoa, fugalaau, paʻu pi, nati, ma isi. O le foliga e lapotopoto, e faʻaalia ai le masina atoa ma le toe faʻatasi.

2. Talisapaia le masina:O le masina i le Mid-Autumn Festival e sili ona lapotopoto ma susulu i le tausaga, lea e faʻatusalia ai le toe faʻatasia o le aiga.E tusa lava pe leai se aiga i le fale, latou te faia foi se telefoni mamao ma o latou aiga e talisapaia le masina i le lagi.faatasi.

3. Tapuai i le masina:O lenei tu masani e iai se talaʻaga o le tele o tausaga, o lena po o le a latou faʻaaogaina keke masina ma taulaga i le masina, fai manaʻoga, kowtow, tapuai, ma isi.

4.Fiafia i le taumafataga o le reunion:I le taimi o le tausamiga, o le a faʻaavanoaina e aiga uma le taimi e o ai i le fale mo se pati ma saunia se taumafataga tele e fiafia ai.

5. Faia o moli o aso malolo:O lenei gaioiga e sili atu ona taulai atu i tamaiti i le atunuu tele o Saina.O le tele o a'oga e a'oa'oina tamaiti a'oga i le faiga o moliuila i le aso a'o lumana'i le aso malolo.A oo mai le Mid-Autumn Festival, o le a ave i fafo e tamaiti moli sa latou faia ma taaalo e faaopoopo i le siosiomaga fiafia.

6. Inu uaina osmanthus manogi suamalie:O le Mid-Autumn Festival o le vaitau lea e fuga atoa ai le osmanthus manogi suamalie, ma o le a faia e tagata le uaina osmanthus manogi suamalie.O le uaina o le Osmanthus e samasama samasama, e malosi lona manogi o le osmanthus manogi suamalie, ma e oona lona tofo pe a inu.

 tausamiga o le tautotogo

Faamanuiaga 1 Faamanuiaga 2