◎ O fea o tatou iai i le fa'afiafiaga o le 'au i lenei tausaga?

Ina ia faʻamalosia atili le fausiaina o le 'au, fatuina se siosiomaga sili atu o le 'au, faʻaleleia le felagolagomaʻi o le au, ma faʻaleleia le lagona o tagata faigaluega, o le Yueqing Dahe Electric Co., Ltd., o se tagata gaosi oloa faʻapipiʻi Saina o loʻo gaosia suiga mo le silia ma le 20 tausaga. , na filifili e: I le aso 9 o Iulai, na faia ai se gaioiga faʻaletausaga a le au mo tagata faigaluega uma.O le taunuuga o lenei fale vaega na ave ai tagata uma i le nofoaga lauiloa i Yueqing, Saina - "Dragon Qiu o Yandang Mountain".

 

I le 8:00 i le taeao i le aso 9 o Iulai, na faʻapotopoto uma ai le aufaigaluega e ave le pasi na faʻatulaga ma le faaeteete e le kamupani i le Mauga matagofie o Yandang e amata ai se olaga faʻavae e tasi le aso.I lalo o le taʻitaʻiga a le faiaoga, na vaevaeina tagata uma i 'au e 10.I lalo o le taitaiga a kapeteni o vaega taitasi, na amata ai e au taitasi ona filifili igoa o au ma ana upu mo a latou lava au.Ina ia mafai ona faatino le loto malosi ma uiga o tagata o le au ma lagona atoatoa le taua o le faamaopoopoina, felagolagomai, ma le lotogatasi i le au i le taimi o gaoioiga, ua faatulaga ai e le kamupani le tele o taaloga a le au mo lenei fausiaina o le au.

 

Taaloga 1 [Tula'i i lea laasaga ma lea laasaga]:Toso e tagata o le 'au le maea, ma e ala i le felagolagomaʻi, o le fafie e le masani ai o loʻo tuʻuina i lalo o le eleele e faʻaputuina se maualuga maualuga i le faasologa, ma e le faʻatagaina ona paʻu i le taimi o le gaioiga ma le taʻavale.

Tulai mai i lea laasaga ma lea laasaga

Taaloga 2 [Suavai mai le Malae]:I totonu o le taimi faʻapitoa, faʻalagolago i le galulue faʻatasi ma le poto o le 'au, siitia tagata o le 'au lying i luga o le maea i totonu o le maina (i le ogatotonu o le liʻo ma le lautele o le 5 mita) ma ave i fafo le fagu vai.

Suavai mai le Malae

Taaloga 3 [Fruit Lianliankan]:I totonu o le taimi maoti, e auauai ai ni sui se to’alua o le ‘au e su’e le fua lava e tasi o lo’o natia i lalo o le straw hat, ae e le faigofie ona maua lea fua, e mana’omia ai le fesoasoani a le ‘au.Manaomia manatua ma fesootaiga e mafai ona sili atu le manumalo i le taaloga.

Fua Lianliankan

Taaloga 4 [Aua le pau i lalo o le vaomatua]:O le 'au atoa e uu le pou i le lima ma e mana'omia ona sui fa'a 5 i le laina e aunoa ma le pa'u o le pou.

Aua le pau i lalo o le vaomatua

I le vevela o le la, o tagata o le aiga o Yueqing Dahe Electric e le mafai ona fefefe i le maualuga o le vevela, faʻamalosi e luʻitau, auai malosi i galuega faufale, ma faʻaauau pea e oʻo i le iuga, e matua sili lava!

 

Ina ua uma le taumafataga o le aoauli, sa fetuunai vaega taitasi o tagata taaalo o latou lagona ma saunia mo gaoioiga a'e mauga.Sa iai fo'i ta'aloga fa'alilolilo na natia i totonu o le va'aiga mata'ina.E tatau i 'au ta'itasi ona su'e le tulaga i luga o le ala, ma o le 'au e manumalo e fuafua i 'ai na maua i le fa'amae'aina o le ta'aloga.O lenei galuega faufale e le gata na manuia ai tagata uma, ae na aumaia ai foi le mamao i le va o paaga, e faʻaalia ai le agaga lelei o China Yueqing Dahe Button Co., Ltd.

2022 galuega faufale

Faatasi ai ma le gasologa o taimi, ua maeʻa galuega faʻavae o le 'au.O le pule sili o le kamupani ma sui o au taitasi na o mai i luga o le tulaga e tauaofai ai tulaga ausia o le fausiaina o le au.O le fausiaina ma le fausiaina o le agaga o le 'au o se galuega umi ma faigata, lea e manaʻomia ai taumafaiga faʻatasi a taʻitaʻi ma tagata faigaluega, ma tauiviga e le gata, e le gata ina ia malamalama i le macro, ae ia amata foi mai mea laiti ma puʻeina le micro.Ia fa'atauaina galuega uma i le galuega ma fai le mea sili e ausia ai mea uma.Ou te talitonu o le Yueqing Dahe Electric Co., Ltd. o le a mautinoa lava le faia o ni u'amea e sili atu ona lelei e le susu ki ki ma faailo moli oloa mo tagata uma.

 

2022 au