◎ O le a sau mea e fai pe a e mana'omia se fa'aputuga o ki oomi fa'amau e mafai ai e tagata ona ta pe tu'ia fa'afia e aunoa ma le fa'aleagaina?

O le tauvaga e mautinoa lava e faaosofia ai le saua, a ea?O le a la lau mea e fai pe a e manaʻomia se vaegasui oomi faamaue fa'ataga ai tagata e sasa pe soli fa'afia e aunoa ma le fa'aleagaina?E mafai ona e alu i le au fai kitara pedal ma o latou fale puipui faatuatuainapa'isui oomi faamau, pe na'o le faia o sau lava fa'amau fa'ate'ia e pei ona faia e [wannabemadsci].
O le uiga autu o nei measui oomi faamaue le faigofie ona faaleagaina i seevae po o moto leaga.E mafua ona o le vaega mumu iila o le "kiliki a'u" e faia i le tipiina o se polo Styrofoam i afa.
Siaki le Styrofoam e laititi vaivai – fa'aofuofu fo'i e vaivai e pei o se polo soka i totonu.O lo'o fa'apipi'iina i luga o se sanuisi pepa malo ma ni nai fasi fomu e faigofie ona oomi mai se pulumu vali.
E tu'u se fa'amea apamemea i le va o fasipepa malo se lua, e fa'amauina ai uaea e faitau aioomi faamau.Ona fa'afeso'ota'i lea i le microcontroller e pei o so'o se isi taimi.
E mafai ona e tipiina mea eseese i le afa, e pei o polo tenisi.Po'o, e pei ona faia e [Sprite_TM], fa'aaoga se pesini palasitika fa'afeagai i lalo.
LELEI E le o mautinoa lava pe o le a umi lena i totonu o si'osi'omaga sili ona leaga e pei o a'oga po'o nofoaga faitele - e foliga mai e le umi se umi o polo foam.
Masalo o le a ou alu mo se mea e leai ni vaega gaioi - o se fasi pepa malo o loʻo i ai se elemene piezo i lalo e iloa ai le pisapisao.I ni nai tausaga talu ai, na ou maua ai se manuia mataʻina i le mauaina o tapuni laulau ma piezos e lua - masalo na musuia e se tala tuai HAD ...
Ia, o lo'o i ai na ta'avale e iai masini e ta'u atu ai i le pamu kesi e tatau ona e fa'atumuina.E masani lava o se fa'agaau pa'u ma selolomifa'alogo.
Ioe ioe, "Ta'u le faagaau"!O se tasi o faleoloa e sili ona ou fiafia i ai o loʻo i ai se vaega e faʻafeiloaʻi ai tagata faigaluega pe a e manaʻo e foaʻi.
Manaia manatu, ae ou te fia vaʻai foʻi pe a maeʻa le masina o faʻaoga ogaoga.E tele foi le uta o le itu pe a soli e tagata, ou te manatu e le mau ai le foam ma le kelu ma uaea, o le a le mea e muamua.
O lo'o fa'atau atu e iaitoe setiinafa'amau e mafai ona fa'aoga e fufulu ai faleuila fola.Sa latou onosaia se aofaiga talafeagai o le viliina.Ose pa'u pa'u uliuli ma se paipa pneumatic i totonu e fa'aoso ai le fufula pe a fa'apipi'i e le tagata fa'aoga.
O le Seacan container o loʻo lagolagoina e se isi atigipusa e 3 poloka pa puipui maualuga ... e tofu uma ma uaea mafiafia lima lima e faʻapipiʻi i ...
Sa tatau ona ou faatauina se mea faapena mo se galuega galue.Pau lava le puʻe: mo le faʻaaogaina faʻafomaʻi, e tatau ona faʻaesea atoatoa.
O le vaifofo o se pulu pa'u pei o le ata o lo'o i luga, ae fa'atasi ma se fa'agaau pa'u e tau atu i lelolomisui i le poloka.E matua'i leai lava ni uaea e mana'omia, na'o se pa'u pa'u ma se paipa.Laa i luga ma lele sususuii le masini o le a faʻagaoioia.
I le 2015, na ou faia ai se faiga fa'amau fa'atauemu fa'atasi ai ma fa'amau lapo'a afa li'o.Afai ou te mafaufau i ai, e mafai ona ou faasaoina le $50 o laʻu paketi.
I le fa'aogaina o la matou 'upega tafa'ilagi ma au'aunaga, e te fa'ailoa manino atu i le tu'uina atu o a matou fa'atinoga, fa'atinoga ma kuki fa'asalalauga. a'oa'o atili