◎ o nei suiga fa'afuase'i e le faigofie ona gau i seevae po'o se moto ita

O le tauvaga e mautinoa lava e faaosofia ai le saua, a ea?O le a la lau mea e fai pe a e manaʻomia se tele o ki e mafai ona e tuʻuina atu i tagata e tapuni pe tuʻia faʻafia e aunoa ma le faʻaleagaina o latou lava?E mafai ona e vaʻavaʻai i le taʻaloga ta kitara ma ona suiga tumau, pe mafai foi ona e fausia lau lava pa'u-faamau teteee pei ona faia e [wannabemadsci].
O le uiga autu o nei ki e le faigofie ona gau i seevae poʻo se moto ita.E mafua ona o le iilafaamau mumuvaega i luga o le faamau e faia e ala i le tipiina o se polo Styrofoam i afa.
Manatua o Styrofoam, lea e le faigofie ona tuʻimomomoina, e faʻafefete faʻafefete, pei o se polo soka.O lo'o fa'ae'e i luga o se sanuisi pepa malo ma ni nai fasi pua'a faigofie ona oomi mai se pulumu vali.
O lo'o tu'u se fa'amea apamemea i le ogatotonu o laupapa malo e lua ma uaea e fa'amauina ia i latou e faitau ai fa'amau oomi.Ona faʻafesoʻotaʻi lea i le microcontroller pei o isi taimi.
E tele mea e mafai ona tipi fa'afa, pei o polo tenisi.I le isi itu, fai le mea na faia e [Sprite_TM] ma fa'aoga se ipu palasitika fa'afeagai i lalo.
LELEI E le'o mautinoa lava pe o le a umi le umi i totonu o si'osi'omaga sili ona leaga e pei o a'oga po'o nofoaga faitele - o polo foam e le umi tele.
Masalo o le a ou alu mo se mea e leai ni vaega gaioi - o se laupapa malo ma se piezo o loʻo faʻapipiʻi i lalo e iloa ai le pisa.I ni nai tausaga talu ai, na ou maua ai se paluga piezo lua i luga o laʻu kesi ma le ofoofogia o le manuia - masalo na musuia e se tala tuai HAD ...
Ia, o lo'o i ai ta'avale e iai masini e alu atu ma ta'u atu i le pamu kesi e te mana'omia le suau'u.E masani lava o se fa'agaau pa'u fa'atasi ai ma se masini fa'amalosi.
Ioe, "Din Jose"!O se tasi o faleoloa e sili ona ou fiafia iai e iai se faleoloa e toso mai ai tagata faigaluega pe a e manaʻo e foaʻi.
Manaia manatu, ae ou te manaʻo foi e vaʻai pe a maeʻa le masina o le faʻaaogaina ogaoga.Afai e tuu vae i luga o tagata, o le a tele foi le uta o le itu, ou te le manatu o le a le mau le foam, kelu ma uaea, ma ou te fia iloa le mea e avatu muamua.
Fa'apisinisioomi faamauo lo'o avanoa mo fale'ele'ele fa'afefe.Ua latou oo i le tele o omiga.Ose pa'u pa'u uliuli ma se paipa pneumatic i totonu e mafua ai ona fufula pe a fa'apipi'i e le tagata fa'aoga.
O le Seacan container o loʻo lagolagoina e le isi 3 poloka pusa matagi maualuga ... O uaea uʻamea faʻapipiʻi i koneteina taʻitasi e matua mafiafia...
Sa tatau ona ou faatauina se mea faapena mo se galuega galue.Na o le pau lava le mea: e tatau ona matua vavae ese mo talosaga faafomaʻi.
O le vaifofo o se pulu pa'u pei o le ata o lo'o i luga, ae fa'atasi ma se fa'agaau pa'u e tau atu i leki omigai totonu o le poloka.E leai lava se uaea, na'o se pa'u pa'u ma se paipa.Laa i luga ma o le ki i le masini o le a faʻagaoioia.
I le 2015, na ou faia ai se faiga fa'amau fa'atausu'ega fa'atasi ai ma la'u semi-faamau lapotopoto.Afai ou te mafaufau i ai, e mafai ona ou faasaoina le $50 mai laʻu paketi.
I le fa'aogaina o la matou 'upega tafa'ilagi ma au'aunaga, e te fa'ailoa manino atu i le tu'uina atu o a matou fa'atinoga, fa'atinoga ma kuki fa'asalalauga. a'oa'o atili