◎ CDOE |Fa'asilasilaga o Aso malolo o le atunu'u

I le aso fanau o le 73 tausaga o le tina o Saina, e tatau i tama ma afafine uma o Saina, ma le mamalu, ona faʻafeiloaʻi maualuga i le tina i le au faʻatauvaʻa fouvale, paʻi atu i aʻa o le malo, ma faʻaosofia le naunau mo le alofa i le atunuʻu ma le pati.

 

Yueqing Dahe Electric Co., Ltd. Fa'asologa o aso malolo a le Atunu'u:Oketopa 1 - Oketopa 7thaso malolo (galuega masani i le aso 8) Ou te faʻamoemoe e mafai e tagata faʻatau pele uma ona faʻamaonia le faʻatonuga muamua aʻo leʻi oʻo i le aso malolo, ma faʻatulaga le faʻamuamua o le gaosiga pe a uma ona matou toe amata galuega.

 

Aso o le Atunuu

 

 

Aisea e fai ai le Aso Fa'alemalo a Saina ile aso 1 o Oketopa?

 

O le aso 1 o Oketopa o le aso lea na alagaina ai le Malo o Saina, o lea o tausaga uma ia Oketopa 1, e tatau ai ona tatou faamanatuina le aso fanau o Saina fou, lea e taʻua o le National Day.

 

O le National Day of the People's Republic of China o se faailoga o le setete o Saina, lea e aliali mai ma foliga vaaia o le setete ma e iai sona uiga loloto.O se faailoga o le faʻavaeina o se setete tutoʻatasi, e atagia ai le setete ma le faʻamalo o le atunuʻu.

 

I le aso 2 o Tesema, 1949, na pasia ai e le Malo Tutotonu a le Malo o le "I'ugafono i le Aso o le Atunu'u o le Malo o Saina", lea na fa'amauina ai le aso 1 o Oketopa i tausaga ta'itasi e avea ma Aso Fa'ale-malo a Saina, ma fa'aaogaina lea aso e fai ma aso e fa'ailoa ai le fa'avaeina. le Malo o Saina.Talu mai le 1950, o Oketopa 1 i tausaga taʻitasi ua avea o se tausamiga tele e faamanatuina e tagata o ituaiga uma i Saina.

 

Mo le faʻavaeina o le Malo, o le auala o le fouvalega a Saina na sausauina i le toto o tagata e iai ni manatu maualuluga.O le faavaeina o Saina Fou na amatalia ai se vaitau fou o le talafaasolopito o Saina.

Talu mai lena taimi, ua faʻaumatia e Saina le tala faʻalumaina o le osofaʻia ma faʻapologaina mo le silia ma le 100 tausaga, ma ua avea moni ma atunuʻu tutoʻatasi, tu i totonu o malo o le lalolagi, ma alu i luga o le ala o le tutoʻatasi, temokalasi ma le lotogatasi.Ua tulai mai foi tagata Saina ma avea ma matai o le atunuu.O le olaga fiafia i aso nei o le taulaga lea a le anoanoai o maturo ma le puipuiga o le Malo.O tagata o le foafoa o le tala faasolopito, o le puna o le malosi e faʻaleleia ai le atinaʻe ma le alualu i luma o le sosaiete o tagata, ma le malosi faʻavae e fuafua ai le lumanaʻi ma le taunuuga o le pati ma le atunuʻu.

 

ata1

 

Aisea e fai ai se sauniga o le sisiga fu'a?

O le faia o le sauniga o le sisiga o le fu’a ina ia tatou manatua pea le talafaasolopito, manatua na maturo fouvale na ositaulaga, ma faapelepele i le olaga fiafia i o tatou luma..

 

O a tu ma aga i Saina i le Aso o le Atunuu?

(1) Aso malolo o le atunuu

O aso 1 Oketopa uma o le Aso Fa'ale-atunuu a lo'u atunu'u.E masani lava, o le National Day ma le Aso Toʻonaʻi ma le Aso Sa o loʻo tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia i se aso malolo 7-aso National Day.Faatasi ai ma le tulaga o aso malolo, ia lagona e tagata lautele le fiafia o le National Day.

 

(2) Avanoa saoloto i luga o alatele

O le tulaga o le soifuaga o tagata o loʻo faʻaleleia i lea aso ma lea aso, ma ua faʻateleina le lauiloa o taavale tumaoti.E masani ona faʻaaogaina e tagata le aso malolo o le 7-aso National Day e asiasi ai i vaitafe tetele ma mauga o le tina.O le mea lea, talu mai le 2012, o le auala tele i le taimi o le National Day e leai se totogi mo taavale tumaoti e ui ai.

 

(3)Solo faafitafita o le Aso o le Atunuu

O tausaga taʻitasi i le National Day, e faia ai se solo a le militeri o le National Day i le Tiananmen Square.E ala i le solo a le militeri o le National Day, e le gata ina mafai ona tatou faamanatuina le Aso o le Atunuu ma faailoa ai le mamalu o lo tatou atunuu, ae faapea foi ona faailoa atu ai le malosi o le puipuiga faaleatunuu a lo tatou atunuu i le lalolagi, lea e lagona ai e tagata o le atunuu atoa le malosi o le faamaualuga.

 

(4) Sauniga o le sisiina o le fu'a i le Lotoa o Tiananmen

O Aso Fa'alemalo uma, o le miti a le anoano o tagata e o atu i le Tiananmen Square e matamata i le sisiina o le fu'a a le atunu'u.E masani lava i le National Day, ou te vave sau i le Tiananmen Square e matamata i fitafita mai le vasega fu'a a le atunuu o sisi a'e le fu'a e faailoa atu ai lo latou alofa le mafaatusalia mo le tina.O le matamata atu i le fu'a mumu fetu e lima o lo'o a'e lemu, e le mafai ona ou faamatalaina le fiafia o lo'u loto.