◎ 2023 Chevy Bolt EUV Iloiloga: Steve Noviello Fa'ata'ita'i SUV-Electric SUV

faamau kiki eletisemo statr SUV taavale, Ioe, e te lagona le tiga i lau pamu.Ae o le oso i totonu o se taavale eletise e lava le tiga?O le tusitala o tagata faatau Steve Noviello na faʻaalu le vaiaso i le suʻega faʻataʻitaʻiga o le Chevrolet Bolt EUV fou.Ma o le faaiuga o le…

DALLAS – O se tuuga mo le malosi sili ma le tau e faʻamaonia ai tagata faʻatau ua oʻo i le taimi e sui ai i taʻavale eletise uma.Faatasi ai ma le oʻo mai o tau maualuga o le suauʻu i le taumafanafana, e ono suia le pisinisi.
O le fa'aaluga o le la ma le fa'a'au'au fa'alava e sili ona lelei le Bolt pe a o'o i le tamaoaiga.Amata ile $28,200, GM na o le siitia o le tau.
"O le mea moni na matou paʻu i lalo le tau i le $6,000 ina ia sili atu le faʻatauva i le maketi," o le tala lea a Dave Ladetto o Chevrolet.
O le faʻataʻitaʻiga na ou faʻataʻitaʻiina e tusa ma le $ 43,000 ma e aofia ai mea taugata faʻapitoa e pei o le amataga mamao, nofoa nofoa pito i luma, se nofoaga autu o infotainment, se mea puʻeata i tua, faʻaogaina uaealesi, lapataiga feteʻenaʻi i luma ma e oʻo lava i le faʻatagaina o le taʻavale i luga o auala tetele.folau sili.
Ae e le aunoa ma ni faaletonu.E iai se mea o misi.E leai se fa'amau fa'amau mo le si'usi'u po'o le nofoa pasese malosi.
E tasi le mea sa ou sailia o se pusa eletise i totonu o le faʻamau lima ina ia ou le tuʻua mea e pei o taligalu i fafo pe a oʻo i le taimi e totogi ai.E le o totonu o lenei taavale.
Afai e te le'i aveina muamua se taavale eletise, e vave ona iloa le eseesega.Laa i luga o le pedal ma ua tumu o ia i le malosi.
I le vaiaso atoa o la'u su'ega i luga o le auala, sa ou alu e aunoa ma le mafaufau i le sefeina o le malosi e vaai ai pe ou te oo i lo'u popolevale sili ona leaga pe a sui i se taavale eletise atoa ma le AC ma le telefoni.Ou te lei oo i lenei mea.
O le mea moni, pe a tietie solo i le taulaga, e tatau ona ou molia le Bolt i le lua aso na muamua atu.Ae ui i lea, na ou faʻaaogaina le kuata o lona maa.
O le Bolt e sau ma se pusa faʻapitoa e mafai ona molia e aunoa ma se suiga eletise - o se mea faʻapipiʻi 120 volt ma se mea faʻapipiʻi 240 volt.
I aʻu suʻega, e mafai ona molia i lenei malosiaga, ae matua telegese, aemaise lava pe a le seti i le maualuga o le faatinoga.
Afai o lo'o e faia se tupe fa'afaigaluega, e mana'omia lou fa'aleleia i se polo 240 volt.O le mea e laki, o le a sau Chevrolet ma fa'apipi'i mo oe e aunoa ma se totogi.
A o'o loa i luga o le auala, e leai ni a'afiaga, ae tutusa le aafiaga o le siosiomaga o le gaosiga o ma'a e fa'aola ai latou... atonu e tatau ona e aveina le tele, tele, tele maila ona fa'ato'a ai lea o lenei aafiaga i le malosi mama latou te maua..
Na ou fesili ia Chevrolet mo se aso patino i le tulagavae kaponi o le gaosiga o le maa.Ae, latou te faamanatu mai ia te aʻu la latou tautinoga i se lumanaʻi lanu meamata.
O lenei mea e le mafai ona lomia faasalalau, faasalalau, toe tusia pe tufatufaina.© 2022 FOX Televise