◎ O le ā le umi na e iai ma lou tinā?

 

MANUIA LE ASO O TINA

I se tasi taimi, e te faʻatasi ma aʻu e tuputupu aʻe lemu,

O lenei, ou te faʻatasi ma oe e te matua lemu,

Talosia ia faagesegese le taimi ma alofa atili ia te oe,

Yueqing dahe eletise Co.,Ltd mana'o uma

tinai le lalolagi atoa se Aso Fiafia o Tina!

Aso o Tina-cdoe

  • Manatua e fai atu i lou tina i lenei aso: Fiafia Aso Fa'a~
  • Aso o TinaFa'ataufaamauSi'itia 
  • Yueqing dahe eletise Co.,Ltd o le a i totonu2022.5.10(4pm-6pm)taimi Saina, leAlibaba ola studioo lo'o fa'atali mo oe e matamata!

 

Malamalama i le Aso o Tina:

·O le Aso o Tina o se aso e faafetai ai tina.O le Aso o Tina i aso nei na afua mai i le Iunaite Setete ma e pa'ū i le Aso Sa lona lua o Me i tausaga uma.E masani ona maua e tina ni meaalofa i lea aso.Ua taʻua carnations o fugalaau e tuuto atu i o latou tina, ma o le fugalaau tina i Saina o Hemerocallis, e lauiloa foi o Wangyoucao.

O le tu masani o le Aso o Tina na afua mai i Eleni anamua.Ia Ianuari 8, na avatu ai e tagata Eleni anamua le saafiafiga ia Rhea (Igilisi: Rhea, Cybele, Eleni: Zeus, Poseidon, Hades, Demeter, Hera, ma Hestia), o le tina o atua Eleni.O le tina o Ya, e ta'ua o le tina o atua) saafiafiga.

E oo ane i le taimi o Roma anamua, o nei mea na tutupu ua matuā faateteleina, ma o tausamiga e masani ona oo atu i le tolu aso.O le mea moni, o le tapuaʻiga i le atua fafine i aso anamua sa na o se talitonuga faanuupō, lea e matuā ese lava mai le faaaloalo i le tulaga faatina i aso nei.

I le 1876, sa faavauvau pea Amerika i ē ua maliliu i le Taua a le Malo.Sa aoao atu e AnnaMarie Jarvis se lesona o le Aso Faamanatu i totonu o le falesa, ma ina ua uma ona faamatalaina tala o toa na maliliu i le taua, sa ia tatalo, “Ou te faamoemoe i se mea, i se taimi, e faia ai e se tasi se Aso o Tina., faamamaluina ma faamamaluina tina i Amerika ma le lalolagi atoa.”

Sa tautua Mrs Jarvis i lona falesa mo le silia ma le 25 tausaga, ma ina ua maliu o ia i le 72 o ona tausaga, sa naunau lana tama teine ​​o Ana, 41, e faia se Aso o Tina e faataunuu ai se moomooga na tatalo ai lona tina i tausaga ua mavae.

Na tusia e Ana tusi i le tele o tagata taʻutaʻua, ma talosagaina i latou e lagolagoina le faʻavaeina o le Aso o Tina e faʻalauteleina ai le amioatua.I le taimi muamua, sa maalili le tali atu, ae sa leʻi lotovaivai ai ma faaauau pea ona faatosina i so o se ituaiga o olaga.

I le 1914, na ta’ua aloaia ai e le Konekeresi a le Iunaite Setete o Amerika le Aso Sa lona lua ia Me e avea ma Aso o Tina ma talosagaina ai le Peresetene e tuuina atu se folafolaga e valaau atu ai i taitai o le malo e sisiina le fu’a a le atunuu i luga o fale uma o le malo.
Na faatoa ulufale le Aso o Tina i le atunuu ina ua lauiloa i le itulagi o Hong Kong, Macao ma Taiwan i Saina.I le vaitau o le 1980, na faasolosolo malie ona talia e tagata i le atunuu tele o Saina le Aso o Tina.

I le faaiuga o le 20th seneturi, faatasi ai ma le faateleina o le tuufaatasia o Saina ma le lalolagi, o le tausamiga o le Aso o Tina na faateleina le lauiloa i le atunuu tele o Saina, ma o le tele o tagata na amata ona taliaina le manatu o le Aso o Tina.O le Aso Sa lona lua o Me i tausaga uma, e auai ai Saina i le lalolagi atoa i le faailoa atu o le agaga faafetai i tina mo lo latou faafaileleina o le alofa tunoa i auala eseese.

 

Le feso'ota'iga feso'ota'iga feso'ota'iga:

· Upega tafa'ilagi: www.chinacdoe.com
· Linkedin: CDOE oomi faamau
·Facebook: CDOE.switch
·Youtube: Yueqing dahe eletise Co.,Ltd
·E-mail: cdoe@cncdoe.com